Servicii

In intampinarea exigentelor dumneavoastra, Royal York va pune la dispozitie servicii de confectionare a tesaturilor si de consultanta, indeplinind criteriile cele mai exigente, avand o vasta experienta in domeniu.

Astfel, oferim servicii complexe precum:

 • consultanta prin personal specializat propriu si cooperare cu specialisti in design interior
 • masuratori complexe
 • solutii personalizate in functie de cerintele beneficiarului si situatia de la fata locului
 • montaj de galerii,sine si alte sisteme de prindere prin echipe specializate
 • productie:croit, cusut, calcat, tapitare mobilier
 • montajul final al perdelelor, draperiilor si altor elemente de decoratie
 • service de garantie si post garantie pentru produsele si serviciile oferite, e.t.c..
 • recomandari si furnizare tapet – la cerere asiguram montajul.
 • recomandari si furnizare mobilier lemn masiv, mic mobilier clasic sau contemporan, simplu, cu foita, sau pictat, import Italia – la cerere proiect mobilier la comanda, lemn masiv si MDF vopsit, sau furniruit.
 • recomandari si furnizare profile decorative , cornise, plinte, coltare, ornamente de perete, brauri si ancadramente, atat pentru interior dar si pentru exterior. La cerere – proiect si montaj.
Ia legatura cu specialistii nostri

NOU

 • recomandari, furnizare si executie vopsele decorative, metalizate, sidefate, efecte perlescente aurii, argintii, iridescente, mate, vopsele cu sclipiri de diamant, vopsea cu aspect de marmura, travertin, ciment, bambus, stucco venetian, depinde de inspiratia si dorinta dvs.
 • recomandari, furnizare, corpuri de iluminat: Incepand de la lustre, candelabre, plafoniere, aplice de perete, corpuri de iluminat pentru mese si podea, spoturi, veioze, plafoniere de ambianta si pana la corpuri de iluminat pentru exterior, corpuri de iluminat solare si LED si iluminat pentru zone de locuit si gradini, alese de la cei mai prestigiosi producatori, de diferite stiluri: clasic/ modern/ minimalist/ vintage/ potrivite pentru orice ambient, si respectand standardele de calitate europene. Montaj (la cerere) corpuri de iluminat.
Ia legatura cu specialistii nostri

ARHITECTURA SI DESIGN

 • Serviciile de consultanta, constau in discutii repetate cu un specialist in domeniul designului interior, impreuna cu care, clientul, alege solutiile optime de combinare ale diferitelor tipuri de materiale pe care magazinul nostru le comercializeaza. In urma analizei dorintelor dumneavoastra, consultantul propune mai multe variante de materiale si finisaje, precum si modul in care acestea vor fi implementate in spatiul amenajat. Sfaturile consultantului, nu se refera doar la produsele pe care noi le comercializam, mai exact, se iau in calcul de catre acesta si restul detaliilor (finisajul pardoselii, tamplaria, peretii, culoare si finisajul mobilierului, elementele de decor, etc.).
  Pretul pentru serviciul de consultanta, se stabileste impreuna cu clientul, in functie de complexitatea lucrarii.
 • Daca este nevoie, iar lucrarea este mai complexa (nu doar o incapere), puteti alege faza de Proiect. Se va incheia un contract de servicii cu beneficiarul si se va achita un avans pentru inceperea lucrarii.
  In aceasta etapa, sunt purtate mai multe discutii, pentru a se intelege exact tema de proiectare. Sunt luate in calcul toate dorintele si nevoile clientului si se face o analiza amanuntita a spatiului ce urmeaza a fi amenajat. Se discuta paleta cromatica pe care se va baza intregul proiect de design interior.Relevarea spatiului:Se refera la faza in care spatiul ce urmeaza a fi amenajat, este masurat si cotat. In baza acestor masuratori, se intocmeste planul 2D actual al spatiului.
  Urmatoarea faza, se refera la conturarea noului plan, in cazul in care exista recompartimentari de spatiu sau elemente nou construite.
  Urmeaza primele propuneri cu pozitionare mobilier si corpuri de iluminat, finisaje si culori.
  In baza acestor propuneri, designerul si beneficiarul vor discuta detalii constructive si daca este cazul vor face modificarile necesare pe proiect. Cand totul este clarificat si acceptat de beneficiar, se finalizeaza proiectul cu cote constructive dar si cote pentru asezarea aparatelor electrice, a corpurilor de iluminat, al corpurilor sanitare si al mobilierului.
 • Urmeaza lista cu furnizorii de material, finisajele propuse si chiar elemente decorative.
  Pretul pentru serviciile de proiectare si design interior, se stabilesc impreuna cu beneficiarul, in functie de suprafata spatiului si complexitatea proiectului (etapele de lucru de care are nevoie beneficiarul).
Ia legatura cu specialistii nostri