Jaluzele

In general, pentru decorarea ferestrelor se folosesc perdele, dar exista si alte solutii prin care le poti pune in evidenta. Jaluzelele se pot dovedi a fi solutia perfecta pentru o casa stilata, desprinsa parca din reviste.

Cu excelente proprietati de protejare impotriva razelor solare, simplu de intretinut, jaluzelele pot fi stranse compact in partea de sus a ferestrei pentru a va oferi intreaga imagine exterioara, sau pot fi lasate in jos acoperind astfel toata suprafata  ferestrei.

Inainte de a le achizitiona, trebuie sa masurati ferestrele, astfel incat sa fie acoperite in intregime. Un lucru de care trebuie sa tineti cont este cat de luminata este incaperea; intr-o camera intunecoasa, jaluzelele trebuie sa fie diafane, din materiale usoare, precum storurile sau jaluzelele de tip roman, iar in spatiile foarte luminoase trebuie sa optati pentru unele mate, care retin lumina.

O prima propunere o constituie jaluzelele plisate, ce se strang sub forma unui evantai.

Jaluzelele de tip panel se bucura si ele de un real succes, fiind o solutie eficienta de a acoperi golurile mari.

Jaluzelele orizontale sunt foarte practice si se monteaza la fel de usor ca cele plisetate.

Nu in ultimul rand, jaluzelele verticale sunt foarte usor de curatat, iar in incaperile mici, creeaza impresia de spatiu si sunt recomandate de obicei pentru birouri, dar nu numai.

Pentru oferta completa va asteptam in showroom-ul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *