PERDELE SI DRAPERII DORMITOR -012 PERNUTE DORMITOR -017 PERDELE SI DRAPERII DORMITOR -011 STOR DORMITOR PERDELE SI DRAPERII DORMITOR -001 PERDELE SI DRAPERII DORMITOR -002 PERDELE SI DRAPERII DORMITOR -005 PERDELE SI DRAPERII DORMITOR -006
ALBUM DORMITOR
 

 

Pline de rafinament și personalizate, perdelele și draperiile Royal York vor da dormitorului dumneavoastră o notă de eleganță. Ferestrele vor avea un aspect liniștitor și va vor oferi o atmosferă intimă. Perdelele și draperiile Royal York aduc farmecul romantismului în camera dumneavoastră. Fie că doriți un aer modern sau unul clasic, Royal York vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă largă de perdele și draperii pe toate gusturile. Tratați-vă camera cu o nuanță de rafinament!

        

 

 


DORMITOR

Perdelele au calitatea de a filtra lumina și razele soarelui, însa ne feresc totodată și de privirile deranjante ale curioșilor. Soarele puternic de vară încălzește foarte tare orice încăpere, astfel draperiile trase vor avea și rolul de a-l împiedica pe acesta să intre în camera în care ne odihnim sau în care ne “ascundem” de arșița verii. În plus clima interioară va rămâne placută și răcoroasă.

În dormitoare recomandat este să alegem un material mai plin, astfel încât atunci când le tragem încăperea să rămână în întuneric. Bumbacul gros este printre materialele cele mai indicate în această situație.

 

 
LIVING

În living putem opta fără probleme și pentru materiale mai sofisticate, mai elegante. De cele mai multe ori, perdelele și draperiile au în camera de zi un rol strict decorativ. Catifeaua sau mătasea sunt materialele care sunt cel mai mult întrebuințate și care dau o eleganță și o noblețe aparte.

BUCĂTARIE

Alegerea materialului pentru perdele și draperii ține, pe lângă preferința fiecăruia dintre noi, și cât de spațioasă sau ce formă are încăperea. Pentru bucătarie, ar fi bine să alegem un material ușor de curățat, care poate fi spălat în mod regulat.

 

 

 

 

 TAGURI
............................

Perdele Draperii
Perdele Dormitor

Draperii Living
Storuri
Storuri Birou
Cuverturi Pernute
Sisteme de prindere
Galerii Sine si Galerii
Accesorii Magneti Ciucuri