Testimoniale

11-royalyork-banner-200v2

Vreau sa va multumesc, atat draperiile cat si perdeaua s-au portivit perfect. O sa fac cateva poze sa va trimit. O sa apelez in curand cu mare incredere iar la serviciile dumneavoastra. Va rog sa va pastrati profesionalismul si eleganta cu catre tratati clientii, aceste lucruri fac diferenta. Cu drag,

Dana Francu


Am apelat la Royal York la recomandarea D.nei Mirabela Dauer, cu care sunt prietena si vecina. Am avut prima colaborare acum 4 ani, cand ne-am facut casa, in care am pus perdele si draperii made in Italy, pe gustul si bugetul nostru. Consultanta a constat in a ne ajuta sa luam o decizie, de care suntem foarte multumiti si azi. Produsele alese se intretin foarte bine, arata la fel ca atunci cand ni le-au montat. Cand am deschis sala de evenimete “Zocallo ballroom”, tot ei ne-au fost alaturi, dandu-ne cele mai bune sugestii si solutii. De cate ori vorbesc despre perdele , ma gandesc la Royal York.

Oana Vieru


Am casa visurilor mele, cu perdelele si storuri asa cum mi-am dorit. Nu exista mai frumoase! Oamenii astia isi dau tot sufletul sa vada clientul multumit, iar eu sunt mai mult decat multumita, sunt fericita ca i-am cunoscut. In timpurile astea, cand totul e pe bani, ei intai isi fac treaba, iar la final ii rogi sa le dai si bani. Nu e nevoie sa-i recomand, toti prietenii care-mi intra in casa vor perdele de la ei.

Maria Surdu


M-am mutat de la bloc la casa acum 3 ani. M-au disperat costurile si cheltuielile care nu se mai terminau. Mi-a fost recomanda “Carmen perdele”, asa cum o cunosc toti prin zona noastra. A venit, a vazut, mi-a propus, mi-a explicat, m-a consiliat, insa nu aveam buget pentru minunatiile ei; imi era greu atat sa recunosc, cat si sa accept ca voi sta de Craciun fara perdele. Mi-a facut cea mai frumoasa surpriza din ultimii ani, cand pe 23 decembrie, in seara de colind , au venit la poarta colindatori “sa-mi monteze perdele”. Multumesc , sunteti fantastici.

Alina Genu


Arata foarte bine!!! Multumesc foarte mult pt toată lucrarea! O sa va recomand cu caldura!

Victoria Dima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *