Despre noi

Bun venit în casa Royal York!

Va invitam sa parcurgeti lumea noastra, lumea design-ului interior de cea mai buna calitate. La baza creatiilor noastre stau materiale de calitate, inovatia, imaginatia si munca familiei Royal York.

Toate produsele noastre se fac pe comanda, sunt importate in mare parte din Italia, dar si din Franta, Spania si Polonia. Va punem la dispozitie o mare varietate de materiale si texturi – poliester, bumbac, in natural sau combinat, matase naturala sau combinata, catifea de bumbac, etc. Ne puteti si propune un material si un model si veti beneficia de consiliere specializata de catre un  architect sau un designer specializat. Credem in unicitatea fiecarei lucrari si tocmai de accea suntem deschisi la orice provocari!

Vizitati cu incredere fiecare colt al casei noastre, admirati produsele si cereti detalii agentilor nostri. Nu ezitati sa puneti intrebari, comunicarea fiind instrumentul de baza al cunoasterii.

De ce Royal York

Noi iti personalizam ferestrele. Nu executam produse standard. Incercam sa dam personalitate locuintei tale cu produsele noastre, de aceea executam totul pe comanda.

Fiind promotori ai bunului gust si calitatii, tot ceea ce facem este original in concept, exceptional in executie, iesit din comun in ambalare si livrare.

Pretul succesului Royal York este expertiza noastra demonstrata in proiectarea si producerea unor produse cu adevarat aparte. Faptul ca niciodata nu facem rabat de la calitate inseamna ca toate perdelele, rulourile, jaluzelele si celelalte produse de amenajari interioare pe care le producem si distribuim sunt absolut exceptionale, atent lucrate si testate indelung. Rezultatul se vede prin multitudinea de clienti fideli care au ajuns sa se bazeze pe expertiza si experienta Royal York in generarea de produse superioare din toate punctele de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *